Zoals iedereen ziet word er aan deze wedstrijd weinig tot niks meer gedaan.

Dat heeft een reden...

 

We zijn als club achter de schermen druk bezig om ook de website en dan vooral het systeem hierachter te vernieuwen.

Vernieuwing is de laatste jaren toch 1 van de speerpunten van onze vereniging. En dat mag ook met een groeiende club als de onze.

De website en vooral het systeem heeft als uitgangspunt dat straks alles verbonden is. Het gaat om wedstrijden, programma, uitslagen, de scheidsrechters, bardiensten, en we gaan zelfs door tot verjaardagen. Nog een heel groot voordeel van dit systeem is dat het straks makkelijk bij te houden is met een paar klikken. Met weinig werk dus veel verzetten. En dat is als kleine vereniging nooit verkeerd en fijn voor de vrijwilligers.

Het oude systeem gaat veel werk in zitten om iets toe te voegen of bij te houden met bijvoorbeeld de teampagina's. Ook zijn we met het uiterlijk van de website nog extern afhankelijk en dat willen we niet meer.

Het nieuwe systeem heeft nog een extra voordeel, er komt een mobiele versie voor de telefoon maar ook 1 voor de tablet. Zo zijn we altijd bereikbaar en te zien online. Tevens word er een club tv aangesloten op het systeem wat makkelijk bij te houden is en aan te passen. Zo komen ook de sponsoren en de teams te zien in de kantine.

 

Nog even wachten dus tot de nieuwe site online gaat. Tot dan zijn we wel gewoon bereikbaar via de oude site.

Bestuur V.V. Daarlerveen.