Hoofdbestuur

Alex van den Berg Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0628890320
VACANT Secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Tanja van Nederpelt Penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Roland Bakker Wedstrijdsecretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   0612870934
Stefan Kok Algemeen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0636127055
Mart Marsman Algemeen    

 

Jeugdbestuur

 Paul Trienen    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 Herman Zagers      
 Ferdinand Dam      

  

Sponsorcommissie

Tanja van Nederpelt                       Administratie                 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Stefan Kok Algemeen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   0636127055 
Kim Brouwer Algemeen    

 

Kantinebeheer

VACANT Kantinebeheerder    

 

Sportparkbeheer

Albert Krikken Consul                        
Johan Pannen  
Vuttersploeg aanspreekpunt Jochem Engbers


Ledenadministratie

Gerrit Klein Kromhof            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                     

Webmasters

Paul Trienen         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                      
Stefan Kok  
Marc vd Berg